Att lyssna inåt för att kunna agera utåt,
så det blir så bra som möjligt för just mig,
är en viktig insikt och lärdom som jag försöker leva efter sen dess.OM MIG

Susanne heter jag och bor  jag strax utanför Norrtälje med min man, vår son och katten Poppis. I hela mitt liv har jag tyckt om att röra på mig, tränat i perioder och numera gör jag mina rörelser utifrån vad jag behöver just idag, utan prestation och krav.  Jag har också alltid känt att det är viktigt att ta hand om min kropp och efter min utbrändhet förstod jag varför
det är ju i den jag bor. 

Det var också under min ”utbrändhetsresa” som jag lärde mig att jag har en själ, ett inre som jag också behöver ta hand om och hur min historia och mitt sätt att leva påverkar mig. Det bästa är att jag kan påverka hur jag skulle vilja ha det och jag kan se att allt hänger ihop.

Att lyssna inåt för att kunna agera utåt, så det blir så bra som möjligt för just mig, är en viktig insikt och lärdom som jag försöker leva efter sen dess.

Jag utbildade mig till hälsopedagog och fick med mig massor av kunskap och som jag började sätta ihop med mina erfarenheter,
så spännande och givande.

Under denna tid kom också yogan in i mitt liv. Sittandes på mattan i vardagsrummet började jag trevandes att hitta tillbaka till kroppen och började förstå vikten av återhämtning och vila.  Några år senare utbildade jag mig till yogalärare, vilket inte var något som jag alls tänkt arbeta som men idag förstår varför.  Jag har lärt mig så mycket och det är ett fantastiskt verktyg att ha med både i min verksamhet och för mig själv.

En annan sida hos mig som har följt med sedan barndomen är att jag älskar färg & form och musik, och har ett stort behov av att skapa och vara kreativ. Idag uttrycker jag det genom att fotografera, håller på med grafisk design (har även utbildat mig i det), måla, sticka, pyssla och sjunga i kör.

Jag tror på vikten av att vara ledare över sig själv, då ingen annan känner dig som du gör.

Jag tror på att allt hänger ihop och att vi behöver ta hand om hela oss.
Jag tror på dig. Gör du?

Genom åren har jag samlat på mig både kunskap och erfarenheter som jag tror kan hjälpa  och inspirerar andra att just lära känna sig själva och hitta sin väg i livet. Min stora önskan att alla ska få möjligheten att finna sin väg, vara och göra det som egentligen är meningen för just var och en.

Att lyssna inåt för att kunna agera utåt

Med värme