Vi är många som behöver lära oss att vila och återhämta oss, att lyssna inåt för att kunna agera utåt utan att det tar vår energi. Vi är också många som inte alls har lärt oss det utan vi kör både på och över våra behov och dem vi är. 
Tills kroppen tröttnar helt på oss och vi blir utmattade i mer eller mindre skala.

Denna kurs är för dig som behöver just vila, återhämtning och verktyg för att hitta tillbaka till din kraft och din energi. Här får du en möjlighet för en stunds vila i en lugn och trygg miljö där du bara kan vara, precis som du är. Där vi släpper prestation och krav utanför dörren.

Det är genom stillhet och vila som kroppen får en chans till läkning. Det är där vi behöver vara för att kunna ladda om och få ny kraft. Det är också där du lär dig att lyssna på just din kropps behov.

Kursen är både för som känner att du är på väg in i en utmattning, sjukskriven för det eller är i stort behov av en stunds vila.  Vi kommer att se till hela gruppens behov och i huvudsak använda oss av yoga, meditation och andningsövningar som kan leda till att du hittar tillbaka till dig och din kropp. Här får du en chans att lära dig känna efter vad som känns rätt för dig och hitta tillbaka till din kraft.

Yogan vi gör är yinyoga och restorative yoga som båda har enkla och mjuka positioner som alla kan vara med på. Vill du veta mer om respektive yogaform, läs under fliken YOGA.

Kursen är på 10 tillfällen och 90 minuter/tillfälle. 

Känner du att det är något för dig så hör gärna av dig för mer information.

Kursen är för privatpersoner. För företag som har behov av denna kurs hör gärna av er så ser vi hur vi kan göra det bästa utifrån era behov.

Ibland kommer vi till olika vägskäl i livet som gör att vi behöver ta nya beslut eller göra en u-sväng och det kan vara svårt att veta vart man ska och hur man tar sig dit. Allt för ofta tar vi samma väg eller försöker gena genom att ta någons annans upptrampade väg.

Skönt, men oftast slutar det med att vi går vilse – igen.

Den här kursen är för dig som inte riktigt vet vart du är på väg, lätt fastnar i samma spår eller bara är just lite vilse. Kanske känner du att det är något annat som du både vill och behöver göra för att må så bra som möjligt. Det behöver inte alltid vara så stort eller omvälvande fast ibland kan det vara större beslut som behöver tas för att få den förändring vi behöver.  Oavsett så kan det vara skönt att vet åt vilket håll man ska börja vandra. Oftast är det de små stegen som leder oss vidare. Ett steg i taget.

Kursen är för dig som känner att du är i behov att göra en livsstilsförändring för att komma vidare mot din dröm, nya mål, gamla mål  – Hitta din väg!

Med hjälp av olika övningar och uppgifter har du en möjlighet att komma på vad du står idag och hur du skulle vilja att det var istället.

Vi avslutar med en stunds yoga vid varje tillfälle. För att yogan är ett fantastisk verktyg att ta till när man behöver en stund för reflektion. Genom att använda kroppen och andningen öppna du upp kropp och sinne, för att helt enkelt hitta hem och lära dig lyssna inåt för att kunna göra de val som just du behöver.  Yogan vi gör kommer alla kan vara med på, oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av yoga.

Kursen är på 10 tillfällen och 2 timmar/tillfälle.

Känner du att det är något för dig så hör gärna av dig för mer information.

Kursen är för privatpersoner. För företag som har behov av denna kurs hör gärna av er så ser vi hur vi kan göra det bästa utifrån era behov.